Begeleidingstraject

Als u plannen heeft om een nieuwe toegankelijke website te bouwen, laat het ons dan weten tijdens de ontwikkeling en wacht niet tot de hele website afgewerkt is. Onderstaand modeltraject kunnen we aanpassen volgens uw wensen.

Modeltraject

We overlopen uw plannen en kunnen feedback geven over de gekozen technologieën. Die moeten immers toelaten om er een toegankelijke website mee te bouwen.

Het grafisch ontwerp geeft een eerste beeld van de nieuwe website. Hierin zitten vaak weinig toegankelijkheidsproblemen maar het is toch goed dit even voor te leggen ter controle op een aantal technische punten.

De eerste templates zijn een volgend belangrijk moment. We testen ze grondig en geven u schriftelijk feedback op de ijkpunten die van toepassing zijn.

Als het CMS op punt staat en de redacteurs beginnen met het toevoegen van de content bereiken we een volgende belangrijke fase. We testen opnieuw en geven indien gewenst de redacteurs een korte opleiding over toegankelijk schrijven voor het web in hun specifieke CMS. Zij weten best op voorhand waar ze rekening moeten mee houden bij het invoeren van de teksten. Het is erg frustrerend als er achteraf aanpassingen nodig zijn.

Dit alles moet ertoe leiden dat de website bij lancering toegankelijk is. We gaan meteen over tot validatie en wellicht de labeluitreiking.

Het AnySurferteam is tijdens de volledige duur van het traject beschikbaar voor technische vragen. We gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Voorwaarden

Neem zo vroeg mogelijk contact op, uiterlijk op het moment dat de templates klaar zijn. Is uw website al in een verder stadium? Dan verwijzen we u naar het labelingstraject.

Alle ontwerpen die u aan ons voorlegt voor advies behandelen wij vertrouwelijk. We delen nooit informatie met derden zonder toestemming.

Begeleidingstraject aanvragen

Neem contact op via e-mail of telefoon voor een vrijblijvende offerte. Het is handig als u daarbij de volgende vragen beantwoordt:

  • Wordt de site intern ontwikkeld of door een externe webbbouwer?
  • Met welke technologieën gaat u de site bouwen?
  • Is er sprake van andere technologieën dan HTML, CSS en Javascript? (bijvoorbeeld video, PDF, Flash)
  • Wat is de geschatte grootte van de website in aantal pagina's?