Opleidingen

In onze opleidingen maakt u kennis met toegankelijkheid van websites en documenten. U kunt uw kennis opfrissen of de kneepjes van het vak leren. Onze lesgevers hebben een gedegen kennis van toegankelijkheid en ze hebben voeling met de praktijk van elke dag.

opleidingslokaal met projectie en 6 laptops

Individueel inschrijven

We organiseren regelmatig een opleiding in ons kantoor in Brussel. U kunt zich individueel inschrijven. Meld u aan en we houden u op de hoogte van zodra er een datum is gepland.

Voor groepen

We geven onze opleidingen ook voor groepen, zowel op verplaatsing als in ons kantoor te Brussel. Er is een vaste prijs, onafhankelijk van het aantal deelnemers.

Als u geïnteresseerd bent in een ander onderwerp, werken we een opleiding op maat uit.

Kiest u het lokaal, zorg dan voor een projector, luidsprekers en internettoegang. We brengen zelf een laptop mee.

Hoe bestellen?

Bel of mail ons om een opleiding te bestellen. We spreken dan samen een datum af. De inhoud en andere praktische zaken vindt u op de detailpagina van elke opleiding.

Annulatie

U kan tot 5 werkdagen voor de geplande datum (uw deelname aan) een opleiding kosteloos annuleren via e-mail naar info@anysurfer.be. Als u na dit tijdstip annuleert (of afwezig bent zonder verwittiging), wordt de opleiding toch gefactureerd. In dat geval hebt u recht op (deelname aan) een toekomstige opleiding van hetzelfde type. In geval van annulatie door AnySurfer stellen we een nieuwe datum voor.