u bent hier

Team

Bart Simons

bart.simons@anysurfer.be (nl, fr, en)

Bart is een veteraan in toegankelijkheid. Hij vindt het belangrijk dat de gebruiker met een handicap altijd centraal staat. Daarom is hij ook actief in werkgroepen van het European Disability Forum, de European Blind Union en ANEC (Europese standaarden).

Gecertificeerd: IAAP Web Accessibility Specialist (WAS)

profielfoto Bart met label IAAP WAS certified

Lora-Elly Vannieuwenhuysen

lora@anysurfer.be (nl, en)

In februari 2018 vervoegde Lora zich bij het AnySurferteam. Ze voert audits uit, informeert klanten en geeft opleidingen. Daarvoor werkte ze als webmaster waardoor ze praktijkervaring heeft met het reilen en zeilen van online communicatie.

profielfoto Lora

Sophie Schuermans

sophie.schuermans@anysurfer.be (fr, nl, en)

Sophie is Brusselaar en perfect drietalig. Ze is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in digitale toegankelijkheid en verdeelt haar tijd tussen audits, training en ondersteuning van onze klanten. Ze verdiept zich graag in standaarden en is betrokken bij de werkgroep voor de officiële Franse vertaling van WCAG.

Gecertificeerd: IAAP Web Accessibility Specialist (WAS)

profielfoto Sophie met label IAAP WAS certified

Ibrahim Tamditi

ibrahim.tamditi@anysurfer.be (fr, en, nl,)

Als iemand die gepassioneerd is door technologie, communicatie, talen en sport wil Ibrahim er mee voor zorgen dat toegankelijkheid het alledaagse leven gemakkelijker maakt voor iedereen. De gedachte Accessibility First is denken aan iedereen.

Profielfoto van Ibrahim

Stéphanie Ramon

stephanie.ramon@anysurfer.be (fr, es)

Stéphanie maakt deel uit van het AnySurfer-team sinds augustus 2022. Na een diploma Romaanse taal- en letterkunde en een opleiding in computergrafiek, kreeg ze het toegankelijkheidsvirus te pakken toen ze 6 jaar geleden begon te werken als UX-designer. Zij versterkt AnySurfer voor audits en trainingen.

Profielfoto Stéphanie

Frank Van Acker

frank@anysurfer.be (nl)

Frank werkt sinds augustus 2020 bij AnySurfer en voert onder andere audits uit. Hij bouwt ook regelmatig websites. Daarvoor heeft hij ervaring opgedaan als web-ontwikkelaar en IT’er. Ervaring die hij zeker kan gebruiken bij AnySurfer.

profielfoto Frank

Inge Rutsaert

inge.rutsaert@anysurfer.be (nl, en)

Inge werkt sinds juli 2021 bij AnySurfer en als informatieprofessional ziet zij toegankelijkheid als een basisvoorwaarde voor informatievoorziening. Vanuit haar achtergrond in onderwijs- en onderzoeksondersteuning en met haar creative skills staat Inge Anysurfer bij voor audits, opleidingen en communicatie.

profielfoto Inge

Bram Janssens

bram.janssens@anysurfer.be (nl, en)

Bram heeft vele jaren gewerkt als webontwikkelaar. Die ervaring en zijn passie voor het internet komen goed van pas bij AnySurfer. Vol enthousiasme bijdragen aan digitale oplossingen die voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn, daar gaan we voor! Een winst voor ons allemaal!

profielfoto Bram

Het label 'IAAP certified WAS' wil zeggen dat die persoon gecertificeerd is als Web Accessibility Specialist (WAS) door the International Association of Accessibility Professionals (IAAP).