u bent hier

Team

Je kan ons bellen op 02 210 61 49 of mailen naar voornaam@anysurfer.be.


Bart Simons

bart@anysurfer.be (nl, fr, en)

Bart is een veteraan in toegankelijkheid. Hij vindt het belangrijk dat de gebruiker met een handicap altijd centraal staat. Daarom is hij ook actief in werkgroepen van het European Disability Forum, de European Blind Union en ANEC (Europese standaarden).

profielfoto Bart met label IAAP WAS certified

Lora-Elly Vannieuwenhuysen

lora@anysurfer.be (nl, en)

In februari 2018 vervoegde Lora zich bij het AnySurferteam. Ze voert audits uit, informeert klanten en geeft opleidingen. Daarvoor werkte ze als webmaster waardoor ze praktijkervaring heeft met het reilen en zeilen van online communicatie.

profielfoto Lora

Pierre Jourdain

pierre@anysurfer.be (fr, en, es)

Als geduldig en educatief ingesteld persoon heeft Pierre alle nodige kwaliteiten om de toegankelijkheid van je website te verbeteren. Hij helpt onze Franstalige klanten al zeven jaar. Daarvoor werkte hij al aan het verkleinen van de digitale kloof door aan diverse doelgroepen informaticales te geven.

profielfoto Pierre

Sophie Schuermans

sophie@anysurfer.be (fr, nl, en)

Sophie is Brusselaar en perfect drietalig. Ze helpt al meer dan 10 jaar onze klanten met audits, opleidingen en presentaties. Daarvoor was ze actief in de IT en telecom sector. Je kan haar elk jaar tegen het lijf lopen op de Paris Web conferentie, waar haar favoriete onderwerpen aan bod komen: standaarden, kwaliteit en toegankelijkheid.

profielfoto Sophie met label IAAP WAS certified

Frank Van Acker

frank@anysurfer.be (nl)

Frank werkt sedert augustus 2020 bij AnySurfer en voert onder andere audits uit. Hij bouwt ook regelmatig websites. Daarvoor heeft hij ervaring opgedaan als web-ontwikkelaar en IT’er. Ervaring die hij zeker kan gebruiken bij Anysurfer.

profielfoto Frank

Inge Rutsaert

inge@anysurfer.be (nl, en)

Inge werkt sinds juli 2021 bij AnySurfer en als informatieprofessional ziet zij toegankelijkheid als een basisvoorwaarde voor informatievoorziening. Vanuit haar achtergrond in onderwijs- en onderzoeksondersteuning en met haar creative skills staat Inge Anysurfer bij voor audits, opleidingen en communicatie.

profielfoto Inge

Het label 'IAAP certified WAS' wil zeggen dat die persoon gecertificeerd is als Web Accessibility Specialist (WAS) door the International Association of Accessibility Professionals (IAAP).