u bent hier

Gisteren was een belangrijke dag voor het AnySurferteam. Op een persvoorstelling in Gent werd het nieuwe kwaliteitslabel voor toegankelijke websites officieel boven de doopfont gehouden. Eigenlijk zijn we al bezig sinds begin juli, maar met de voorstelling hebben we gewacht tot een aantal websites helemaal voldeden aan de nieuwe richtlijnen zodat we op dezelfde dag de eerste labels konden uitreiken. Maar liefst zes websites hebben we gisteren kunnen bekronen. Een van de websites die het label verdienden, is de nieuwe van Partena Ziekenfonds. Op het blog van Ilse Jansoone, e-business manager bij Partena, lees je een uitgebreid relaas over hun 'uitdaging'. Details over het verloop van de dag en foto's.

Reacties


RaDDiX

Heb vanochtend het artikel in het nieuwsblad gelezen, vind ik alleszins een zeer goede start voor het nieuwe label.


Ilse

Ook van onze kant uit was het een hele toffe samenwerking. Het AnySurferproject zit zeer goed in elkaar. Zowel inhoudelijk als qua ondersteuning. Als jullie testimonials nodig hebben naar bedrijven die het label overwegen, mag je me altijd contacteren!


Kim & Olly

Geweldig, bedankt voor 't verslag!!! Ook proficiat zeg! Hopelijk is het goed gegaan maar ik denk van wel hé! Suc6 nog en tot gauw!

Reageer