AnySurfer officieel voorgesteld aan de pers

Roel Van Gils op 12/10/2006 - 3 reacties

Gisteren was een belangrijke dag voor het AnySurferteam. Op een persvoorstelling in Gent werd het nieuwe kwaliteitslabel voor toegankelijke websites officieel boven de doopfont gehouden. Eigenlijk zijn we al bezig sinds begin 1 juli, maar met de voorstelling hebben we gewacht tot een aantal websites helemaal voldeden aan de nieuwe richtlijnen zodat we op dezelfde dag de eerste labels konden uitreiken. Maar liefst zes websites hebben we gisteren kunnen bekronen. Bart en Roel reiken de eerste labels uit Een van de websites die het label verdienden, is de nieuwe van Partena Ziekenfonds. Op het blog van Ilse Jansoone, e-business manager bij Partena, lees je een uitgebreid relaas over hun 'uitdaging'. Details over het verloop van de dag, foto's en een overzicht van de nieuw gelabelde websites lees je vanavond in de derde editie van onze maandelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief blijkt overigens een groot succes.

Reacties

Ilse schreef 13 jaar geleden

Ook van onze kant uit was het een hele toffe samenwerking. Het AnySurferproject zit zeer goed in elkaar. Zowel inhoudelijk als qua ondersteuning. Als jullie testimonials nodig hebben naar bedrijven die het label overwegen, mag je me altijd contacteren!

Kim & Olly schreef 13 jaar geleden

Geweldig, bedankt voor 't verslag!!! Ook proficiat zeg! Hopelijk is het goed gegaan maar ik denk van wel hé! Suc6 nog en tot gauw!

RaDDiX schreef 13 jaar geleden

Heb vanochtend het artikel in het nieuwsblad gelezen, vind ik alleszins een zeer goede start voor het nieuwe label.